pics-all

LACKKONSERVERING

 

En Tidy lackskyddsbehandling ger ett långtidsverkande skydd som konserverar billacken och bevarar glans. Behandlingen täpper igen de små porer som finns i alla lackytor.
Först ger vi bilen en grundlig tvätt. Sedan rengör vi lacken med speciell teknik från föroreningar, vaxrester och oxider. Slutligen förseglar vi lacken med vårt eget medel som ger glans och ett smutsavvisande ytskikt.

 

Förseglingen gör lacken mer motståndskraft mot solens UV-strålar,surt regn,fågelträck,svavel- och luftföroreningar,olja,vägsalt,träsyror och smuts.

 

Yttre påverkan som angriper din bil oavsett färg och märke.
– Lättare att hålla bilen ren
– Du slipper polering och vaxning

– Bibehåller glansen

– 7-års systemgaranti

 

GLASSKYDD

 

Tydis glasskydd är ett unikt skydd för bilens
rutor. Fördelarna är att rutorna blir mycket lätta att hålla rena från insäkter, smuts och trafikfilm. Dessutom minskar reflexerna vid mörkeskörning. Studier i USA visar en ökad reaktionshastighet vid körning i regn med 25%. Skyddet ska inte förväxlas med liknande produckter med kort hållbarhet. Glasskyddet arbetas in i glaset. Hållbarhet är Ca 6-8 månader.

 

TEXTILSKYDD

 

Överdragsklädslar i all ära. Fast visst är det läckrare att ha orginalklädslen synlig?

Vi kanskydda den så att den tål att användas och håller sig lika fräsch som nu.Vårt textiskydd fungerar som ett osynligt överdrag. Spill och smuts kan inte bita sig fast och ge fläckar. Slitstyrkan på textiler förbättras upp till 50%. Våra olika interiörbehandlingar innefattar all interiör; textil, mattor, läder och vinyldetaljer. Vi kan även utföra mycket effektiva luksaneringar. Investerar du i Tidys textiskydd får du en lättskött och fräsch bil som tål att användas i ur och skur. Samtidigt som du förhöjer värdet på din bil med många sköna tusenlappar.